Nu tilbyder jeg også Reiki healing

For godt 30 år siden stiftede jeg for første gang bekendskab med healing som behandlingsform, da jeg blev indviet i en kinesisk healingform samt i Reikien. På trods af min store begejstring gled det at heale dog i baggrunden (og forbeholdt de allernærmeste) til fordel for psykoterapien og det hypnoterapeutiske arbejde. Jeg har således i mange år arbejdet som terapeut med fokus på sindet.

De seneste år er jeg igen blevet optaget af at få integreret kroppen og det mere åndelige/energetiske i mit arbejde, hvilket betyder, at jeg ud over at kaste mig ud i en kropsterapeutisk efteruddannelse (Rosenterapi) også har fundet tilbage til healingen som redskab i mit arbejde. Så med en fornyet initiering i Reiki er jeg nu klar til at tilbyde healing til mine klienter – både som selvstændige sessioner og som supplement til psykoterapeutisk arbejde.

Udgivet i Uncategorised.