Rosenterapi

Rosenterapi eller Rosenmetoden er en kropsterapi udviklet af Marion Rosen. I Rosenmetoden arbejder man med at møde kroppen og kroppens spændinger gennem nænsom terapeutisk berøring. I den kontakt, der opstår i det møde, kommer man som i klient i  kontakt med dybere lag i sig selv, sin krop og ofte også dybere følelser på en ny måde. Berøringen giver plads til at kroppen kan give slip på muskelspændinger, der ofte er et resultat af emotionelle processer nu eller i fortiden, og i det slip bliver der også plads til, at åndedrættet kan frigøres.

Som emotionsfokuseret terapeut, er jeg optaget af den nænsomhed, der er i denne kropsterapeutiske metode, og jeg har prøvet metoden på egen krop og er selv påbegyndt et uddannelsesforløb i metoden hos Det Danske Center for Rosenmetoden. Jeg glæder mig til, når jeg om nogle år, kan tilbyde denne behandlingsform i Næstved.

Du kan læse mere om rosenmetoden på https://rosenmetoden.dk/rosenmetoden/

Søger du en Rosenterapeut, kan du finde dem på siden her: https://rosenmetoden.org/find-en-behandler/, og her på Sydsjælland, jeg varmt anbefale:

Anja Huss https://anjahuss.dk/, der også har praksis i Vordingborg

Mette Kragelund, https://mettekragelund.dk/der har praksis i Karise

Birgitte Tværmoes, https://birgittetvermoes.dk/, der har praksis i Præstø.