Bøger

På denne side kan du finde bøger, som jeg enten har skrevet selv eller oversat.

Offertrekanten - den dysfunktionelle dans i familien, i parforholdet og på jobbet

Offertrekanten - eller Dramatrekanten som den også kaldes, er en illustration af en dynamik, man finder i rigtigt mange relationer - i familien, i parforholdet og også sommetider på arbejdspladsen. I denne dynamik optræder Offeret, Redderen og Krænkeren som de tre roller, der sammen træder ind i en dysfunktionel dans, hvor alle parter bliver ofre. I min e-bog får du en grundig indsigt i de tre roller som Offer, Redder og Forfølger, og i, hvordan deres indbyrdes dynamik udspiller sig. Og du vil også få indblik i, hvordan mønsteret kan udspille sig i familien, i parforholdet eller på arbejdspladsen. Endelig indeholder bogen også en del, som du kan bruge som støtte, hvis du ønsker at træde ud af mønsteret.

Bogen er skrevet for mennesker, som ønsker at få indsigt i denne dynamik, det er ikke en akademisk bog, men en bog jeg har skrevet på basis af litteraturstudier men i høj grad også erfaringer, da jeg i mit arbejde som parterapeut, psykoterapeut , supervisor og organisationskonsulent, ser hvor ofte dette mønster udspiller sig i vores relationer. Du kan købe bogen via linket her.

Du kan læse mere om hvad andres skriver om bogen her. Og du finder et uddrag af bogen her.

Utroskab - Nej Tak! - Et indblik i utroskabens væsen og hvordan I sammen kan tøjle det.

Denne e-bog har jeg udgivet som selvudgiver november 2014. Den er udgivet med tanke på alle de par, jeg møder, som kæmper med følgevirkningerne af utroskab i parforholdet. I denne e-bog har jeg fokus på en række af de forhold, der ofte ligger bag, når den ene part træder over grænsen og er sin partner utro. Bogen henvender sig først og fremmest til par, der ikke har oplevet utroskab, men som gerne vil vide mere om, hvordan de aktivt kan beskytte parforholdet mod utroskab. Bogen er også skrevet til par, der har oplevet det, og som søger at få en bedre forståelse af de mekanismer, der kan føre ellers kærlige og ansvarlige partnere til at være utro og risikere parforholdet.

Du kan læse mere om bogen og købe den her.