Bog: Hold Mig, Susan Johnson

Bogen Hold Me Tight – seven conversations for a lifetime of love, af Sue Johnson, er en bestseller verden over. På dansk har den titlen “Hold mig – en vejviser til varig kærlighed”. Bogen er både skrevet til par og terapeuter. For par byder bogen på eksempler og øvelser en praktisk introduktion til principperne, der ligger til grund for parforholdet som en tryg og sikker base, og til, hvordan I kan arbejde med det selv som par.

Bogen beskriver den nyeste forskning omkring kærlighed, relationer og tilknytning mellem voksne, og giver også en vejledning i, hvordan du kan omsætte dette via øvelser, som kan bringe dig og din partner endnu tættere på hinanden. Budskabet i bogen er enkelt: Glem alt om at lære, hvordan der diskuteres bedre, at analysere den tidlige barndom eller at eksperimentere med nye sexstillinger. Anerkend i stedet , at vi ikke kun er følelsesmæssigt knyttet til, men også direkte afhængige af af vores partner (se også mit blogindlæg om Den Sunde Afhængighed) Nogle af bogens vigtige budskaber er, at vi faktisk har brug for hinanden, at vi har brug for parforholdet som en tryg sikker havn, at vi styrkes både som par men også som individer, at intimitet og erotik også kan blive styrket med årene. Det handler blot om at vi bliver følelsesmæssigt tilgængelige, responsive og engagerede i hinanden. I mit blogindlæg Kærlighed reducerer smerte, kan du også se referencer til undersøgelser, der viser at den trygge tilknytning i parforholdet, faktisk påvirker hjernens reaktioner på stress og smerte.

Ud over at være en spændende og relevant bog for par, er det også en inspirerende bog for terapeuter, der gerne vil lære Emotionsfokuseret Parterapi bedre at kende.

Bogen er på 280 sider og koster med min rabat kr. 283,10 (udsalgsprisen er incl. moms  kr. 298) + 50 kr. i forsendelse.
OBS: Jeg kan kun sende bogen til lokationer i Danmark.

Ønsker du at bestille bogen, udfylder og indsender du blot formularen herunder med angivelse af dit navn og adresse, og hvor mange eksemplarer du ønsker af bogen. Så sørger jeg for at sende bogen samt faktura til dig.