Persondata politik og brug af cookies

Persondatapolitik for Steen Rassing og firmaet Continuo

1.0 Persondata
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller bloggen, eller køber kurser, bøger eller web-forløb hos mig,  indsamler og behandler jeg de persondata, som er relateret til det pågældende.  I det følgende forklares  hvordan dine personlige data behandles samt hvilke valgmuligheder du har vedrørende dine oplysninger.

2.0 Dataansvarlig
Steen Rassing, firmanavn Continuo v. Steen Rassing
Jeg kan kontaktes via mail: sr@steenrassing.dk eller via telefon 70 20 40 25

3.0 Formål og brug af persondata
Jeg benytter dine persondata med henblik på at kunne levere den service, som du køber eller tilmelder dig, f.eks. ved tilmelding til nyhedsbrev, ved køb af produkter eller aftale om terapi eller coaching.

3.1 Persondata ved køb af bøger, kurser og andre materialer
Når du køber bøger, kurser eller andre materialer indsamler jeg en række oplysninger om dig, som er relevante for købet. Typisk er det faktureringsoplysninger som navn, email og adresse og oplysning om hvilket produkt/materiale du har købt på hvilket tidspunkt. Jeg anvender disse oplysninger for at kunne levere og fakturere det, du har købt. Og jeg lagrer de for købet relevante oplysninger i en periode på fem år (i forhold til senest afsluttede regnskabsår) dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen.

3.2 Nyhedsbrev
Såfremt du har givet samtykke (via tilmelding) til at jeg kan sende dig nyhedsbreve, opbevarer og anvender jeg dit navn og e-mail adresse til dette. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via link i nyhedsbrevet eller ved at skrive til mig.

Jeg benytter leverandøren og værktøjet Simplero til nyhedsmails og har databehandleraftale med dem.

3.3 Ved terapeutiske forløb, coaching og supervision

I forbindelse med aftale om terapeutiske forløb og/eller coaching, giver du dit tilsagn til at jeg kan opbevare personfølsomme oplysninger. Disse opbevares i overensstemmelse med retningslinjer omkring håndtering af personfølsomme oplysninger.

Desuden indsamles og håndteres de personoplysninger, som er nødvendige af hensyn til fakturering.

4.0 Periode for opbevaring samt sletning
Jeg gemmer selvfølgelig dine persondata så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivningen. Personfølsomme oplysninger slettes 5 år efter seneste aftale.

5.0 Generelt om indsigt og behandling af persondata
Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Såfremt det viser sig, at persondata om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet eller slettet. Kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, så skriv til mig på info@steenrassing.dk

6.0 Klageret
Du har mulighed for at klage over min behandling af dine persondata, til Datatilsynet.

7.0 Ændring af  persondatapolitik
I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, gives  besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

 

Brug af cookies mv.

På mine sider under steenrassing,dk anvendes cookies til indsamling af trafikdata vha Statcounter. Dette lagrer en lille tekstfil uden personlige oplysninger i din browser, der gør at du kan genkendes ved tilbagevendende besøg. Du kan via din browser slette cookies selv, og du kan i din browser blokere for modtagelse af cookies.

Oplysningerne benyttes alene for at jeg kan se hvilke sider, der besøges og med hvilken hyppighed. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til andre.

 

Min hjemmeside drives af Surftown, som jeg har databehandleraftale med.