Reiki healing

Det japanske skrifttegn for Qi – livsenergi

Reiki Healing i Næstved

Reiki healing er en udbredt japansk healingmetode, der arbejder med formidling af den universelle livsenergi med henblik på  at styrke og skabe balance i kroppen.

 

I en Reiki healing kanaliseres den universelle energi (Ki eller Qi) gennem healeren hænder til klienten. Intentionen i behandlingen er, som man kender det fra akupunkturens principper, at afbalancere kroppens energier, forløse blokeret energi og støtte kroppen i sin evne til selvhealing. Mange oplever at Reiki healingen virker afstressende og afslappende for krop og sind, og kan være med til at give en større oplevelse af kontakt med sig selv, balance, grounding og indre ro. Mange bruger også Reiki healing som et element i deres personlige udviklingsrejse eller blot til at skabe et større overskud i hverdagen. Reiki kan også fint anvendes som supplement til andre behandlingsformer.

 

I Reiki heling lægges healerens hænder på forskellige positioner på kroppen, mens du slapper af.

Hvad kan du forvente under en Reiki session?

En typisk Reiki session indebærer, at du ligger ned, fuldt påklædt (eventuelt med tæppe over dig), mens jeg placerer hænderne på forskellige områder af din krop. En session varer typisk 75-90 min, incl. samtale før og efter healingen.

 

I min klinik i Næstved tilbyder jeg Reiki healing både som selvstændige sessioner/forløb og som supplement til det psykoterapeutiske arbejde. Som supplement til psykoterapien kan Reiki healingen bringe kroppen med ind i arbejdet, hvilket kan være hjælpsomt f.eks. i arbejde med stresstilstande og/eller udbrændthed.

OBS: Til og med april 2024 har jeg introduktionstilbud på Reiki healing, så prisen er kr. 250,- incl. moms (normalpris kr. 625 incl. moms).