Supervision

Supervision til terapeuter og andre faggrupper

Jeg tilbyder både supervison af enkeltpersoner og grupper via Zoom eller ved fremmøde i Næstved. Supervision i gruppe kan også efter aftale foregå på andre lokationer.

For mig er det vigtigt, at supervisionsrummet er et trygt og udviklende rum, hvor vi sammen, og med en anerkendende tilgang, kan have fokus på det faglige og metodemæssige i arbejdet:”hvordan hjælper jeg bedst min klient her?” eller “hvad er det jeg ikke ser?” Samtidig er det for den mere erfarne terapeut ofte også nyttigt at kunne have fokus på,  hvordan vi fungerer i samspillet/relationen med vores klienter, og hvad der kan aktiveres af mine egne temaer og reaktioner i mødet med klienterne. Og i særdeleshed også, hvordan du kan bruge din egen sårbarhed til at styrke dit empatiske møde med dine klienter.

I supervisionen vil jeg derfor støtte dig i at have fokus på såvel den faglige del og derudover også på de emotionelle udfordringer, du støder på i dit arbejde med klienterne, samt egne temaer klientarbejdet vækker i dig. Vægtningen afhænger selvfølgelig af den erfaring du kommer med, og det du/I har et ønske om at have fokus på i supervisionen. Det er noget vi aftaler sammen.

Du behøver ikke være trænet i en bestemt metode eller model. Jeg er godkendt af ICEEFT som supervisor, og jeg kan derfor tilbyde dig supervision og vejledning, der også tæller som led i ICEEFT’s EFT-certificering i parterapi. Derudover er jeg supervisor for såvel studerende som færdiguddannede fra EFT-instituttet (Emotionsfokuseret terapi med individuelle og emotionsfokuseret terapi med par).

Jeg tilbyder også procesorienteret supervision og/eller coaching for andre faggrupper.

Har du lyst til et supervisionsforløb eller har du spørgsmål til supervisionen, er du velkommen til at skrive uforpligtende til mig på min mail: sr@steenrassing.dk