Supervision

Søger du en supervisor på dit kliniske arbejde med parterapi eller terapi med enkeltpersoner?

ent praktisk tilbyder jeg både supervison af enkeltpersoner og grupper i København (ca. 1 gang månedligt) og i Næstved både ved fremmøde og også via Skype. Supervision i gruppe kan også aftales at foregå på arbejdspladsen.

For mig er det vigtigt, at supervisionsrummet er et trygt og udviklende rum, hvor vi sammen med en anerkendende tilgang kan have fokus på det faglige og metodemæssige i arbejdet og arbejde med fælles refleksion over spørgsmål som:”hvordan hjælper jeg bedst min klient her?” eller “hvad er det jeg ikke ser?” Samtidig er det for den mere erfarne terapeut ofte også udviklende at kunne have fokus på, hvordan jeg som terapeut er i min interaktion med min klient, og hvordan samspillet i terapien påvirker både mig selv og alliancen med klienten. Så arbejdet med: “Hvad sker der i mig med mødet med min klient, hvor bliver jeg ramt, og hvordan reagerer jeg?” er også vigtige elementer i supervisionen. Og i særdeleshed også, hvordan du kan bruge din egen sårbarhed til at styrke dit empatiske møde med dine klienter.

I supervisionen vil jeg derfor støtte dig i at have fokus på såvel den faglige del og derudover også på de emotionelle udfordringer, du støder på i dit arbejde med klienterne. Vægtningen afhænger selvfølgelig af den erfaring du kommer med, og det du/I har et ønske om at have fokus på i supervisionen. Det er noget vi aftaler sammen.

Du behøver ikke være trænet i en bestemt metode eller model. Jeg er godkendt af ICEEFT som supervisor, og jeg kan derfor tilbyde dig supervision og vejledning, der også tæller som led i ICEEFT’s EFT-certificering i parterapi. Derudover er jeg supervisor for studerende ved IPSICC og EFT-instituttet

 

Har du lyst til et supervisionsforløb eller har du spørgsmål til supervisionen, er du velkommen til at skrive uforpligtende til mig på min mail: sr@steenrassing.dk