Hvordan går du rundt, når du er ude?

Jeg ved ikke, om det bare er mig, der har lagt mærke til det? Når jeg er ude at gå, ved jeg at vi skal holde afstand, og det sidder næsten som en automatik i kroppen nu – at steppe et skridt til siden. Men noget som jeg undrer mig over er, at det er som om rigtigt mange i denne tid går og kigger ned i jorden, når de passerer andre på deres vej. Det er interessant, hvis jeg ser rigtigt. I disse tider, hvor vi er afbrudt fra kontakt som vi kender det, har vi netop brug for at få kontakt på andre måder.

Og blikket – det at blive set og set af en anden, er en af måderne vi kan møde hinanden på – og det smitter ikke! Samtidig ved vi, at det at blive mødt med et smil betyder noget – ja som Irma skrev i gamle dage på deres klisterhjerter (ja så har jeg jo røbet hvilken generation, jeg tilhører) “smil skaber smil”.

Så opfordringen fra mig til dig er, hvorfor ikke give de folk du går forbi på gaden et blik og et smil, og måske endda en tilføjelse af et “Dav” eller “Godmorgen”.

Og savner du en måde at gøre en frivillig indsats, der kan gøre en forskel, kunne dette måske være dagens projekt – at gå ud og nå at smile til og give hilsen til minimum 5 mennesker. Så er der mindst 6 mennesker du har gjort en forskel for mens du gør det 🙂

 

Med store smil og et godmorgen fra mig til dig… 🙂

Udgivet i Uncategorised.