Hold Me Tight

hold mig

Sue Johnsons bog – Hold Mig (Hold Me Tight)

Hold Me Tight – seven conversations for a lifetime of love, af Sue Johnson, er en bestseller verden over, og den er nu udkommet på dansk med titlen “hold mig – en vejviser til varig kærlighed”. Bogen giver i et letforståeligt sprog og med sine talrige eksempler og øvelser en praktisk introduktion til Emotionsfokuseret Parterapi, og til, hvordan I kan arbejde med det selv som par. Bogen indgår også som materiale på mange af de Hold Me Tight kurser, der afholdes for par over hele verden og nu også i Danmark.

Bogen indeholder både en masse af den nyeste forskning indenfor kærlighed, relationer og tilknytning mellem voksne, og giver samtidig også en vejledning i, hvordan du kan omsætte dette via øvelser, som kan bringe dig og din partner endnu tættere på hinanden. Budskabet i bogen er enkelt: Glem alt om at lære, hvordan der diskuteres bedre, at analysere den tidlige barndom eller at eksperimentere med nye sexstillinger. Anerkend i stedet , at vi ikke kun er følelsesmæssigt knyttet til, men også direkte afhængige af af vores partner (se også mit blogindlæg om Den Sunde Afhængighed) Nogle af bogens vigtige budskaber er, at vi faktisk har brug for hinanden, at vi har brug for parforholdet som en tryg sikker havn, at vi styrkes både som par men også som individer, at intimitet og erotik også kan blive styrket med årene. Det handler blot om at vi bliver følelsesmæssigt tilgængelige, responsive og engagerede i hinanden.

Ud fra de tilbagemeldinger, der har været på bogen, ved jeg at mange – både parterapeuter og par, har glæde af bogen. Ud over at være en spændende og relevant bog for par fyldt af interessante øvelser, er det også en inspirerende bog for terapeuter, der gerne vil lære Emotionsfokuseret Parterapi bedre at kende.

Bogen er på 280 sider og koster kr. 298,- + forsendelse i den trykte udgave. Du kan bestille bogen via dette link.

Du kan læse et lille uddrag af bogen her:  Hold mig_indhold-forord-intro_læseprøve

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.