Om materialet Førstehjælp ved utroskab

Du kan købe materialet “Førstehjælp ved utroskab”  her.

Dette materiale henvender sig til par, som har brug for hjælp til at komme videre efter den ene partners utroskab.

“Kurset har hjulpet til at få ro på tankerne og forstå min partner lidt bedre. Det gav kræfter til at arbejde med krisen i stedet for at give op” Dette er bare en af de kommentarer, jeg har fået fra de mange, de
r gennem de seneste år har benyttet dette materiale når de har stået overfor det chok det er, når den ene partner har været utro.

Med udgangspunkt i mine erfaringer som parterapeut, er dette materiale udviklet som en hjælp og håndsrækning til de par og partnere,  der står med utroskaben tæt inde på livet, og som kæmper for at forstå det, der er sket, det der sker i dem selv  og måske endda få et håb om at parforholdet kan reddes.

Det er for de fleste ekstremt smertefuldt og kaotisk, at blive konfronteret med partnerens utroskab. Mange store spørgsmål er oppe at vende, f.eks:

 • Hvordan håndterer man det, når man opdager at ens partner har været utro?
 • Hvorfor er der så mange modsatrettede følelser?
 • Kan parforholdet overhovedet redes? Og vil jeg kunne tilgive?
 • Vil jeg få tilliden tilbage?
 • Er man galt på den, når man forsøger at rede forholdet til en, der har såret en så dybt?
 • Hvordan kan den utro part være med til at hele sårene?

Dette er nogle af de spørgsmål jeg møder fra par, og som du får nogle svar på i “Førstehjælp ved utroskab”.  Det er for mange svært at naviger og finde hoved og hale i det hele, og der er som regel en stor usikkerhed med hensyn til, om parforholdet kan overleve utroskabens konsekvenser i form af bristet tillid, vrede og usikkerhed. I materialet “Førstehjælp ved utroskab”, får du hjælp til at navigere og forstå, det der sker især i den første svære tid, efter at utroskaben er afsløret. Og du får også nogle råd og erfaringer med på vejen, som måske kan give dig et håb for og en ide om, hvordan parforholdet kan redes, hvis det er det I ønsker, og hvordan I med tiden kan finde frem til en tilgivelse af det, som har fundet sted. Det du møder i materialet er baseret på mine erfaringer med parterapi med par, hvor den ene har været utro, suppleret med anbefalinger fra andre terapeuter også. Jeg ved af erfaring, at det kan være svært at komme til hos en parterapeut, lige når man har brug for det. Materialet “Førstehjælp ved utroskab” kan du komme til stort set med det samme.

Jeg har kaldt det et kursus, men det består af materiale, du i al fortrolighed læser og gennemser for dig selv eller sammen med din partner. Materialet  består af en række videoer og supplerende tekster, som du får adgang til via nettet, og som du i 2 måneder har adgang til at downloade eller se på nettet, når det passer dig. Og det til en pris, som er lavere end 1 times parterapi normalt er. Programmet indeholder dele, som er henvendt til begge parter, en del henvendt til den svigtede part, og en del henvendt til dig, der har været utro.

Det er materiale jeg anbefaler til alle par i denne situation, uanset om de vælger at søge hjælp hos en terapeut eller ej.

Pars tilbagemeldinger på materialet “Førstehjælp ved utroskab”

Rigtig mange par og partnere, har sammen eller hver for sig gennemgået og haft  glæde af dette materiale gennem årene og den gennemsnitlige vurdering (på en skala fra 1-5)  er over 4.5. De skriver blandt andet om kurset:

 • “Jeg har lært at forstå mine følelser, da jeg i starten troede jeg var blevet tosset. Havde aldrig troet man kunne føle på sådan en måde.”
 • “Din partner lærer også at forstå dine følelser. Altså forstå hvordan du har det.”
 • “Kurset har givet forståelse for min reaktion ved utroskab. Og mange gode værktøjer som jeg bruger.”
 • “Det er en hjælp, at en udefrakommende beskriver de følelser man gennemgår, så det bliver nemmere at forklare sin partner.”
 • “Kurset har bl.a. givet en indsigt i situationen set fra min partners synspunkt. Kurset har også været med til at starte en konstruktiv dialog op med min partner om muligheder for at komme videre.”
 • “Kurset har hjulpet til at få ro på tankerne og forstå min partner lidt bedre. Det gav kræfter til at arbejde med krisen i stedet for at give op”
 • “Det kan hjælpe dem på rette vej og give en forståelse for den anden part og det denne gennemlever.”
 • “Investeringen er lille i forhold til den store gevinst der ved at få et rigtigt ægteskab tilbage igen…”
 • “Jeg vil klart anbefale kurset, da det for mig ihvertfald, er med til at skabe en smule mere samling på det kaos, man står i.”
 • Der er ingen grund til at overveje det, det er bare med at komme i gang.”
 • “Det er et godt kursus. God idé at give folk forklaringer og redskaber/opgaver i en svær situation. Noget de kan begynde at bruge for at muligvis at kunne se lys for enden af tunnellen. Det var smertefuldt at gennemgå kurset, men nu er jeg glad for at jeg gjorde det. Som der bliver sagt, bringer det lidt orden i det kaos man oplever til at starte med. Tak for det!:)”
 • “Jeg har kunne bruge kurset til, at få sat tankerne lidt i system, alene og sammen med min partner. Og alt er værd at prøve, hvis man vil redde forholdet”.
 • Vi har kunne høre, at vi var på rette vej, og fået forslag til vejen videre. Kurset kan give jer en bedre forståelse for hinanden.

 

Lige nu leveres materialet med ekstramateriale i form af en pdf-udgave af min e-bog: “Utroskab Nej Tak!”.

Du kan købe materialet “Førstehjælp ved utroskab”-kursets indhold  her.

 

Dette kursus er udviklet af Steen Rassing, ICEEFT-certificeret parterapeut og psykoterapeut MPF med klinik i Næstved – www.steenrassing.dk