Individuel Terapi

Fra min klinik i Næstved eller on-line tilbyder jeg individuelle psykoterapeutiske forløb, hvor jeg kan tilbyde dig hjælp til at udforske og arbejde med svære følelsesmæssige forhold og kriser i dit liv, f.eks.:

  • i forhold til dig selv - når du f.eks. føler dig ramt af negativ selvkritik; når du oplever frygt eller angst fylder for meget i din hverdag; hvis du oplever at usikkerheden på dig selv dominerer; når du plages af overvældende følelser såsom stress og/eller udbrændthed; når overgange i livet er svære at tackle, f.eks. når børn flytter hjemmefra, når du skifter job, rammes af sygdom etc.
  • I forhold til andre - følelsesmæssige reaktioner, der aktiveres i nære relationer; smertefulde reaktioner i forbindelse med tab af relationer såsom skilsmisse eller dødsfald, eller oplevelser af svigt i nære relationer; vrede, skam og skyld som har med fortidige relationer at gøre.

I den individuelle psykoterapi arbejder jeg oplevelsesorienteret og primært med afsæt i den emotionsfokuserede terapiform, hvor man vægter arbejdet med at bearbejde de dybere følelsesmæssige tilstande, som er med til at blokere en. Målet med psykoterapien er ikke som sådan at fjerne følelser, men snarere at sætte dig i stand til at blive bedre til at lytte til, forstå og regulere dine følelser så de i højere grad bliver til hjælp og vejledning i dit liv.

I nedenstående videoklip kan du hører en af de førende personer bag emotionsfokuseret terapi, Dr. Leslie Greenberg, fortælle om et af grundprincipperne i emotionsfokuseret terapi - hvordan man forandrer emotioner med emotioner.

 

Prisen for individuel terapi er kr. 1.000,- pr time (60 min) incl. moms.

Er du interesseret i at booke en aftale on-line eller på min klinik i Næstved, kan du kontakte mig via sr@steenrassing.dk

Søger du individuel terapi fra en emotionsfokuseret terapeut andre steder i landet, kan du kigge på web-siderne her:

www.emotions-fokus.dk

www.eft-instituttet.dk