Individuel Terapi

Fra min klinik i Næstved  tilbyder jeg individuelle psykoterapeutiske og hypnoterapeutiske forløb, hvor jeg kan tilbyde dig hjælp til at udforske og arbejde med svære følelsesmæssige forhold og kriser i dit liv, f.eks.:

  • I forhold til dig selv - når du f.eks. føler dig ramt af negativ selvkritik; når du oplever frygt eller angst fylder for meget i din hverdag; hvis du oplever at usikkerheden på dig selv dominerer, oplever lavt selvværd; når du plages af overvældende følelser såsom stress og/eller udbrændthed.
  • I livskriser og når overgange i livet er svære at tackle, f.eks. når børn flytter hjemmefra, når du skifter job, rammes af sygdom etc.
  • I forhold til andre - følelsesmæssige reaktioner, der aktiveres i nære relationer; smertefulde reaktioner i forbindelse med tab af relationer såsom skilsmisse eller dødsfald, eller oplevelser af svigt i nære relationer; vrede, skam og skyld som har med fortidige relationer at gøre.

I den individuelle psykoterapi arbejder jeg oplevelsesorienteret og primært med afsæt i den emotionsfokuserede terapiform, hvor man vægter arbejdet med de dybere følelsesmæssige tilstande, som er med til at skabe de svære følelsesmæssige tilstande. Der hvor klienter ønsker det, og hvor det kan være en støtte i terapien, tilbyder jeg også hypnoterapi, hvor det terapeutiske arbejde foregår ved støtte af hypnose. Hypnose og hypnoterapi kan særligt være en hjælp, når der er tale om konkrete problemstillinger.

I nedenstående videoklip kan du hører en af de førende personer bag emotionsfokuseret terapi, Dr. Leslie Greenberg, fortælle om et af grundprincipperne i emotionsfokuseret terapi - hvordan man forandrer emotioner med emotioner.