Visioner for parforholdet

Dette materiale er både beregnet til både jer, der ønsker at udvikle jeres parforhold, og også til dig, som er mellem parforhold og ønsker at reflektere over, hvad det er, du ønsker dig i dit fremtidige parforhold.

Kan du huske tilbage til den gang hvor du mødte din partner? Måske har I, som mange andre, haft lange samtaler om jeres visioner i livet, om hvad I  hver især ønskede jer i livet, i parforholdet, i familien og måske karrieremæssigt?Denne form for samtaler finder ofte sted, når vi møder en ny partner, og gerne vil finde ud af, om det er en, vi tror på vil det samme som os.

Men for mange par, stopper det der. Vi finder en rytme, der udvikler og tilpasser sig en hverdag med børn, job og mange andre ting, der udfordrer dagligdagen og parforholdet. Nogle par oplever konflikter, utilfredshed, eller at parforholdets gnist slukkes. Og nogle gange ender det med, at de ene part ønsker at bryde ud af parforholdet. Og ofte er kvinders begrundelser for at bryde, at “der manglede udvikling i forholdet”.

Med dette web-materiale vil jeg gerne give dig nogle redskaber til at sætte gang i den udvikling. Det er redskaber, som du kan bruge, hvis du er mellem forhold, og gerne vil se på hvad du ønsker dig af dit næste forhold, men først og fremmest redskaber som er henvendt til par, der gerne vil arbejde med at udvikle parforholdet på en positiv måde. Det er præcist det, som visionsarbejde kan gøre for os. Visioner giver os en retning – en ledestjerne – for hvor, vi gerne vil hen. Visioner er  noget positivt, energiskabende, som er med til at motivere os for at flytte os i en bestemt retning.

Visioner kan også være det, vi har brug for, hvis vi har afsluttet et parforhold og måske er i tvivl om, hvad der gik galt, og hvad vi ønsker os fremadrettet, så vi kan være mere klar på det, inden vi engagerer os med en ny partner.

Materialet er udviklet med afsæt i mine erfaringer som psykoterapeut, parterapeut og coach og indeholder instruktionsvideoer og materialer, du kan se benytte i dit eget tempo i de to måneder, du har adgang til materialet,  og det indeholder følgende skridt, som man individuelt eller som par arbejder sig gennem:

  1. En introduktion til visionsarbejdet
  2. De områder, hvor vi har brug for visioner
  3. Hvad vil vi beholde, hvad vil vi af med
  4. Forberedelse til formulering af visionerne
  5. Formulering af visionerne
  6. Deling af visioner med partneren
  7. Og hvordan kommer vi så videre?

 

Når I åbner materialet kan det virke let og som små skridt, men vær forberedt på at hvert enkelt trin kan tage tid og refleksion, inden du er parat til at gå videre til det næste.

 

God fornøjelse.

 

Steen Rassing, psykoterapeut MPF og ICEEFT-certificeret parterapeut og supervisor.

 

Course Information

Categories:

Course Instructor

Steen Rassing Author

Visioner for parforholdet

DKK375.00

Prisen er incl. moms.

Velkommen til Visioner for parforholdet

Trin 1: Kom godt fra start

Trin 2: Hvad vil jeg bevare, hvad vil jeg af med?

Trin 3: Specifikke områder i parforholdet

Trin 4: Formulering af mine visioner

Trin 5 Deling af visionen med partner

Næste skridt

Udgivet i .