Bog: Susan M. Johnson Tilknytningsteori i aktion

Tilknytningsteori i aktion, er den danske oversættelse af Susan Johnsons bog fra 2019 Attachment Theory in Practice: Emotionally Focused Therapy (EFT) with Individuals, Couples, and Families.

I den bog argumenterer dr. Susan M. Johnson for, med udgangspunkt i den nyeste forskning i voksnes tilknytningsmønstr, at psykoterapi er mest effektiv, når den fokuserer på den betydning og helende effekt, som vores nære relationer har. I denne bog, breder Susan Johnson også den metode, som har været mest kendt for den parterapeutiske model ud, og beskriver, hvordan den også med fordel kan anvendes i terapi med familier og enkeltindivider.

Bogen byder blandt andet på velunderbyggede interventionsteknikker til behandling af angst, depression og konfliktfyldte relationer.  Bogen er undervejs velforsynet med dybdegående case-eksempler og eksempler fra sessioner.

Målgruppe
Bogen henvender sig primært til psykoterapeuter, parterapeuter og familieterapeuter.

Prisen for bogen er kr. 348,- incl. moms og excl. levering

Skal bogen sendes til dig, er der et tillæg på kr. 50,- incl. moms i forsendelse.

Bogen udkommer først i midten af oktober, men du kan bestille allerede nu, så sender jeg den til dig, så snart jeg har modtaget den.

Ønsker du at købe bogen, udfylder du blot nedenstående formular og angiver her, hvor mange eksemplarer af bogen du ønsker, - så sender jeg bogen og en faktura.