Bog: Susan M. Johnson Tilknytningsteori i aktion

Tilknytningsteori i aktion, er den danske oversættelse af Susan Johnsons bog fra 2019 Attachment Theory in Practice: Emotionally Focused Therapy (EFT) with Individuals, Couples, and Families.

I den bog argumenterer dr. Susan M. Johnson for, med udgangspunkt i den nyeste forskning i voksnes tilknytningsmønstr, at psykoterapi er mest effektiv, når den fokuserer på den betydning og helende effekt, som vores nære relationer har. I denne bog, breder Susan Johnson også den metode, som har været mest kendt for den parterapeutiske model ud, og beskriver, hvordan den også med fordel kan anvendes i terapi med familier og enkeltindivider.

Bogen byder blandt andet på velunderbyggede interventionsteknikker til behandling af angst, depression og konfliktfyldte relationer.  Bogen er undervejs velforsynet med dybdegående case-eksempler og eksempler fra sessioner.

Målgruppe
Bogen henvender sig primært til psykoterapeuter, parterapeuter og familieterapeuter.

Prisen for bogen er kr. 348,- incl. moms og excl. levering

Skal bogen sendes til dig, er der et tillæg på kr. 50,- incl. moms i forsendelse.

OBS: Jeg kan kun sende bogen til lokationer i Danmark.

Ønsker du at købe bogen, udfylder du blot nedenstående formular og angiver her, hvor mange eksemplarer af bogen du ønsker, - så sender jeg bogen og en faktura.