Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

On-line kursus med Karina Kehlet Lins om seksualterapi

oktober 27, 10:00 - 13:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 25/08/2020 at 10:00

One event on 27/10/2020 at 10:00

Mange terapeuter synes det er svært at tale om sex i et terapiforløb, og derfor er det et emne der tit bliver undgået. Men klienter er både taknemmelige og lettede hvis man som professionel tør sætte emnet på dagsordenen, idet man viser at det er et emne der gerne må tages alvorligt. Samtidigt ved man fra forskningen, at samtaler om klienternes seksualitet er med til at styrke den terapeutiske alliance. Men hvordan kommer man i gang? Og hvilke interventioner findes, som man kan bruge til seksuelle udfordringer? Dette og meget mere kan du lære om på dette kursus, som er delt op i 3 forskellige moduler, så du kan sammensætte dit eget program. Der er der hentet inspiration fra den systemiske seksualterapi, hvor interventionerne er afprøvede redskaber som er gode til at arbejde med seksuelle udfordringer med.

Hvert modul varer 3 timer (inkl. kort pause) og foregår online kl.10.00-13.00. De 3 moduler kan bookes uafhængigt af hinanden.

Begrænset antal pladser
Inkl. hand-out & deltagerbevis

Pris

650 dkr (incl.moms) pr. modul
550 dkr (incl.moms) pr. modul ved bookning af samlet forløb

Modul 1 Onsdag d.10.juni 2020

I det første modul af dette kursus lærer du hvordan man kan indlede en professionel samtale om sex, hvilke faldgruber der er og hvordan du bedst arbejder med emnet i din professionelle hverdag.

Målgruppe: psykologer, psykoterapeuter, sundhedspersonale

Modul 2 – tirsdag d. 25. august 2020

I andet modul af kurset får du indblik i de forskellige terapiretninger indenfor seksualterapien, konkrete diagnostiske spørgsmål som du kan omsætte i dit arbejde med et samme, samt terapeutiske interventioner til at arbejde med den enkelte klient.

Målgruppe: psykologer og psykoterapeuter

Modul 3 Tirsdag d.27.oktober 2020

I tredje og sidste modul af dette kursus står parret i fokus, og hvilke interventioner fra seksualterapien der er gode at bruge som del af parterapi.

Målgruppe: parterapeuter