Søger du en supervisor på dit kliniske arbejde med parterapi eller terapi med enkeltpersoner?

Jeg tilbyder og har erfaring med supervision for såvel enkeltpersoner som grupper. Jeg oplever supervisionen som et rum, hvor man som terapeut både kan have fokus på det faglige og metodemæssige ud fra spørgsmål som:”hvordan hjælper jeg bedst min klient her?” men også ofte kan have glæde af at have fokus på, hvordan jeg som terapeut er i min interaktion med min klient, og hvordan samspillet i terapien påvirker både mig selv og alliancen med klienten. Så spørgsmål som: “Hvad sker der i mig med mødet med min klient, hvor bliver jeg ramt, og hvordan reagerer jeg?” er også vigtige elementer i supervisionen. I supervisionen vil jeg derfor støtte dig i at have fokus på såvel den faglige del og derudover også på de emotionelle udfordringer, du støder på i dit arbejde med klienterne. Vægtningen afhænger selvfølgelig af den erfaring du kommer med, og det du har et ønske om at have fokus på i supervisionen.

Jeg er godkendt af ICEEFT som supervisor, og jeg kan derfor tilbyde dig supervision og vejledning, der også tæller som led i ICEEFT’s EFT-certificering.

Jeg tilbyder også gerne supervision på parterapi hvis du arbejder efter andre parterapeutiske metoder, der i fremgangsmåden har et tilknytnings- eller emotionsorienteret fokus i arbejdet.

Jeg har i en række år også givet supervision på individuelt terapeutisk arbejde.

Rent praktisk tilbyder jeg både supervison i Næstved og i København (ca. 1 gang månedligt) ved fremmøde og også via Skype eller VSEE.

Har du lyst til et supervisionsforløb eller har du spørgsmål til supervisionen, er du velkommen til at skrive uforpligtende til mig på min mail: sr@steenrassing.dk