Om virksomheden

_Q3J2556Jeg har drevet min virksomhed siden januar 2000, først under navnet SR Project Consulting, der senere skiftede navn til Continuo.

Jeg har en uddannelsesbaggrund som BSC Datalogi ved Københavns Universitet samt en HD i Organisation og strategisk planlægning ved Copenhagen Business School. Dertil kommer en uddannelse som psykoterapeut, og coach kombineret med andre terapeutiske uddannelser. Jeg har erhvervsmæssigt beskæftiget mig med systemudvikling, kvalitetsstyring, projektledelse, afdelingsledelse, konsulentarbejde, underviser og terapeut.

Jeg har gennem alle årene som selvstændig stået på to ben – det terapeutiske og det erhvervsrettede. Gennem årene har jeg undervist og kørt forløb for en lang række virksomheder og institutioner. I en årrække var jeg tilknyttet Erhvervsakademiet Nordsjælland som underviser på åbne og virksomhedsinterne kurser, og kørte i den forbindelse en række kursusforløb for blandt andet Coloplast, Nord Data og Post Danmark. Jeg har i eget regi arbejdet for en lang række af virksomheder og organisationer som Landsverk i Færøerne, Novo Nordisk, Sydbyskolen i Næstved og flere, du kan se her.

Siden 2003 har jeg ved siden af min egen virksomhed været associeret konsulent hos Mannaz A/S, og derigennem kørt åbne kurser og en række virksomhedsinterne forløb hos private og offentlige organisationer både i Danmark og Sverige indenfor projektstyring og -ledelse.  Derudover er jeg tilknyttet to psykoterapeutiske uddannelsescentre  – EFT-instituttet og IPSICC som fast underviser.

Jeg har altid haft fokus på, at undervisning og workshops skal være levende, inspirerende og engagerende, og det er også den feedback jeg normalt får fra mine kursister.

Har du nogle ideer/ønsker om et kursus, en workshop eller et andet form for forløb, herunder individuel coaching og sparring, som du gerne vil drøfte nærmere, er du altid velkommen til at kontakte mig.