Velkommen

Tak for at du kigger forbi min hjemmeside.

På hjemmesiden vil du kunne læse mere om de forskellige tilbud jeg har. Jeg har i rigtigt mange år interesseret mig for udvikling af mennesker og for, hvordan vi kan få det bedre i vores liv. Og som psykoterapeut, hypnoterapeut, supervisor og underviser, er det det, som fylder mit arbejdsliv i dag, hvor jeg tilbyder  individuel terapi, coaching, parterapi og supervision.

På siden her, kan du også finde en række artikler og kurser.

Vil du vide mere om mig og min baggrund, kan du finde det på siden her.

 

 

Individuel terapi

Søger du hjælp til at arbejde med stress og udbrændthed, svære følelser fra fortiden, angsttematikker, udfordringer omkring selvværd og selvtillid, problemer i sociale relationer eller andet, som opleves svært i livet, er du velkommen til at kontakte mig via sr@steenrassing.dk

Du kan også læse mere om individuel terapi her.

 

 

Parterapi

Parterapi er for mennesker, som gerne vil investere i deres parforhold. Mange vælger parterapi, når de oplever svære konflikter, utroskab, sensuelle problemer i forholdet, eller når man konfronteres med en tomhed i parforholdet. Men parterapi er også for par, der er velfungerende, som gerne vil møde hinanden på et dybere plan.

 

Mit arbejde med par og andre relationer er dybt funderet i emotionsfokuseret parterapi, hvor man grundlæggende arbejder med den betydning følelser spiller for parforholdet, både i de situationer, hvor det går godt og der, hvor det bliver svært og vi som par sidder fast i negative gentagne mønstre. Parterapi er en rejse ind i en dybere forståelse af både sig selv og ens partner, og en forståelse for, hvad der skal til, for at skabe et godt parforhold. Du kan læse mere om parterapi her.

 

 

Samtaler med betydningsfulde personer

Kender du det, at der er personer tæt på dig, det kan være et voksent barn, en forældre, søskende eller ven/veninde, som du gerne vil have nogle samtaler med på et dybere plan?

Det kan være for at fordybe og forstærke jeres relation, eller for at genoprette relationen efter fortidige oplevelser af svigt. Det kan nogle gange være både sårbart og skræmmende at gå ind i disse samtaler, som kan være meget følelsesfulde, og hvor man let kan gå galt af hinanden.

Jeg kan tilbyde jer et rum, hvor I kan få de samtaler - samtaler mellem voksne og voksne børn, samtaler mellem voksende søskende, samtaler mellem venner og veninder, hvor fokus er et samarbejde omkring styrkelse af jeres relation. Er du/I interesserede i dette, kan I booke tid ved at skrive til mig på sr@steenrassing.dk

 

Reiki Healing

 

Reiki. er en udbredt metode til healing, som foregår ved, at den universelle (Rei)  energi (Ki) kanaliseres  gennem healerens hænder til klienten. Intentionen med healingen er at påvirke kroppens energetiske system og derved stimulere kroppens selvhelingsprocesser. Healingen vil normalt skabe en følelse af afslapning, indre ro og balance. Jeg tilbyder reiki healing enten som selvstændige sessioner/forløb eller som supplement til psykoterapi (f.eks. i arbejdet med stresstilstande og udbrændthed), og netop nu, har jeg et introduktionstilbud, så 1 healing session kun koster kr. 250,- incl. moms. Så hvis du har lyst til at bestille en healingsession, så skriv til mig på sr@steenrassing.dk

Du kan læse mere om Reiki healing her. 

 

 

Hypnose og hypnoterapi

Hypnoterapi er anvendelse af hypnose i kombination med andre terapeutiske processer. Undersøgelser viser, at hypnosen for nogen kan øge effekten af  psykoterapi, særligt der hvor det er specifikke problemstillinger, du gerne vil have hjælp til. Hypnoterapi kan eksempelvis anvendes ved terapi omkring  stress og udbrændthed, svære følelser fra fortiden, angsttematikker, udfordringer omkring selvværd og selvtillid, problemer i sociale relationer eller andet, som opleves svært i livet. Er du interesseret i hypnoterapi er du velkommen til at kontakte mig via sr@steenrassing.dk

Du kan også læse mere om hypnose og hypnoterapi her

 

 

Offertrekanten - den dysfunktionelle dans

Læs mere om Offertrekanten i uddraget af bogen her, eller køb min e-bog: Offertrekante den dysfunktionelledans i familien, i parforholdet eller på jobbet , på Saxo via linket her.

Emotions-fokus.dk - et site om emotionsfokuseret terapi

Sitet emotions-fokus.dk henvender sig til mennesker der søger terapeuter trænet i emotionsfokuseret terapi til individuel terapi eller parterapi.  Gå til sitet her.